По принцип като я карам нормално няма проблем със скоростите, но като я настъпя ...... 1-ва и 2-ра стават мираж , другите предавки са наред! Това го прави постоянно , но не ми издържат нервите да карам едвам едвам . Някакви идеи ........!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не Включва скоростите!
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Синхронизатор на 2-рата. И моята е така. Само, че след 6000 оборота. до 6000 си влиза добре.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
след ръчкане става така със скоростите ............... като почна да си я карам нормално,не влизат на никъде(след като преди това съм я настъпвал) ,спрял на светофар в движение - няма значение.Трябва да изгася да поизстине малко15-20мин. и се оправя.А иначе цял ден в задръстване по светофарите на климатик и т.н. ...... няма проблем - ако не ръчкам.
Comment
-
Ааа така е друго. Вземи смени маслото! Вземи Tutela ZS 75 Synth 2 литра трябва да ти стигнат. Мисля, че точно 2 литра събира кутията. Смени го, че ми прилича на проблем с маслото. Щом като истине се оправя. НО нека все пак и други да кажат. Но ако не си го сменял вземи го смени. Не е скъпо.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
и аз мисля ,че е от него ........ след месец съм за смяна на ремъци,ролки и масла ....... дано се оправи .... вече към 70 000 км не е сменяно,то може и да е изчезнало от скоростите ....
Comment
-
След месец да не стане късно? Аз не бих карал колата така. Вземи го смени възможно най-скоро.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
а има ли въобще масло в кутията- що не провериш като начало какво му е нивото.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
и аз имах подобен проблем само че не на алфата.
маслото с което го правеше беше 80W-90 след като го смених с оригинално на GM нещата се оправиха.
какво ставаше - като излезе на междуградско и вдигне високи обороти не искат да влизат скоростите - не хърка а просто не иска да влезе, като паднат оборотити и всичко е ОК
Така че масло - иначе тогава сменях съединител, отварях скоростна кутия , а в крайна сметка се оказа от маслотоAlfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
в понеделник 07.07.08г. съм на сервиз за една диагностика и смяна на масло на скоростите ...........
Някой знае ли със смяна колко пари ще излезе това масло........!?
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40в понеделник 07.07.08г. съм на сервиз за една диагностика и смяна на масло на скоростите ...........
Някой знае ли със смяна колко пари ще излезе това масло........!?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ок ........... нямах си никаква представа, та питам да се ориентирам просто ...
Comment
Comment